PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

YOGA MISSION is een eenmanszaak en is als volgt te bereiken:

Post-/Vestigingsadres                        : Van Tuyllstraat 41

Postcode                                              : 3829 AC
Plaats                                                    : Hooglanderveen

KvK nr.                                                   : 69868638
BTW nr.                                                 : NL001887329B73

Telefoonnummer                                 : 06 232 14 295
E-mailadres                                           : sandra@yogamission.nl


In deze privacyverklaring informeer ik je hoe YOGA MISSION persoonsgegevens verwerkt en gebruikt.

YOGA MISSION respecteert de privacy van alle klanten [en gebruikers van de website].
Ik draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die jij mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van YOGA MISSION. Wees je er dus van bewust dat YOGA MISSION niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van YOGA MISSION.

PERSOONSGEGEVENS DIE YOGA MISSION VERZAMELT

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die YOGA MISSION verwerkt:

– Jouw adresgegevens;

– Jouw voor- en achternaam;

– Jouw telefoonnummer;

 

– Jouw e-mailadres;

 

 

 

– Jouw geboortedatum

 

– Plaatsnaam;
– Klantnummer;

– Bestelgegevens;

 

 

 

 

 

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG YOGA MISSION PERSOONSGEGEVENS VERWERKT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van YOGA MISSION en/of omdat je deze zelf (bijvoorbeeld door het invullen van het online contactformulier) aan YOGA MISSION verstrekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De doelen van de gegevensverwerking met bijbehorende grondslagen zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel Grondslag
1. Voor het afhandelen van jouw betaling; Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
2. Voor het verzenden van een nieuwsbrief en/of reclame Omdat jij toestemming hiervoor hebt gegeven
3. Om contact met je te kunnen opnemen (telefonisch, schriftelijk, e-mail, Whatsapp), indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
4. Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten Gerechtvaardigd belang
5. Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
6. Om goederen en diensten bij je af te leveren; Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
7. YOGA MISSION verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte Voor het uitvoeren of naleven van een wettelijke verplichting
8. Om te kunnen voldoen aan de belastingwetgeving Op basis van een wettelijke plicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOELANG JOUW GEGEVENS BEWAARD WORDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA MISSION bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

 

 

Ik hanteer de volgende bewaartermijnen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • gedurende de looptijd van een opdracht en zoveel langer als noodzakelijk is voor bijvoorbeeld een lopende opdracht;
  • in elk geval niet langer dan een jaar indien er geen opdracht/overeenkomst is gesloten.
  • Indien een dossier langer worden bewaard omdat zij inhoudelijk relevant of interessant zijn, worden deze na de bewaartermijn geanonimiseerd gemaakt en bewaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonsgegevens Termijn Reden
Jouw voor- en achternaam 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden
Jouw adresgegevens 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden
Jouw telefoonnummer 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden of contact met je kan opnemen na het invullen van een online contactformulier
Jouw e-mailadres Zolang je ingeschreven staat voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief Zodat ik jou kan informeren of contact met je kan opnemen na het invullen van een online contactformulier
Jouw IP-adres 30 dagen na websitebezoek YOGA MISSION analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt 1 jaar na afronding van de overeenkomst Zodat ik eventuele gegevens van jou terug kan vinden
Gegevens over jouw activiteiten op de website 30 dagen na websitebezoek YOGA MISSION analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEGEVENS DELEN MET DERDEN/ANDEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA MISSION verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. YOGA MISSION blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

 

 

Met de volgende derden deelt YOGA MISSION gegevens:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derde Categorie Doel delen Welke gegevens
Administratiekantoor Verwerker Om de BTW-aangifte te doen Inkoop- en verkoopfacturen
Facturatiesysteem Verwerker Om facturen en offertes te kunnen opmaken Bedrijfsgegevens benodigd voor het opmaken van offertes en facturen
Email- en websiteprovider Verwerker Voor de website en e-mails Naam- en adresgegevens en e-mailadres
Bank Verwerkingsverantwoordeljke Om betalingen voor mij te genereren Bankrekeningnummer, naam [etc, vraag na en vul aan]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door YOGA MISSION in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

 

 

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar sandra@yogamission.nl.
YOGA MISION zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTREKKEN, BEZWAAR, GEGEVENSOVERDRAAGBAARHEID
Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door YOGA MISSION en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


INDIENEN KLACHT
YOGA MISSION wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat YOGA MISSION niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COOKIES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van YOGA MISSION wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die  YOGA MISSION gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.

 

 

 

Functionele en analytische cookies
YOGA MISSION maakt op haar website enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht geven in het gebruik van de website van YOGA MISSION.
Bij het plaatsen van analytische cookies hoef ik van jou geen toestemming te vragen. Ik informeer je er wel over bij het bezoeken van mijn website.

 

 

 

Tracking cookies
Met jouw toestemming plaats ik een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kan ik te weten komen dat je naast mijn website ook op de betreffende andere website(s) uit mijn netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden, de zogenaamde tracking cookies. Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders of social mediabedrijven deze cookies op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn. Deze tracking cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media buttons
Op de website van YOGA MISSON  zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Instagram en Linkedin. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Instagram respectievelijk Linkedin zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst.  Ik heb daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram en Linkedin (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media-accounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

 

 

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.yogamission.nl is een website van Yoga Mission en http://www.yogamission-onlineacademie.nl en http://www.ditbevaltmewel.nl zijn websites van Yoga Mission (Online Academie).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEVEILIGEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Deze privacy- en cookieverklaring is van 15-07-2020 –